TRANSPORTÖRER

Transportören levereras komplett med kontrollbox, manual och fästelement för transportör, kontrollbox och ränna. Med sina kompakta yttermått är transportörerna världsunika och enkla att bygga in i verktyg eller tillverkningsmaskiner.

Ljudnivån är låg, under 60dB(A). Eldrift och låg inre friktion gör att transportörerna förbrukar ca 5% av den energimängd som tryckluftstransportörer förbrukar.

Mekaniskt justerbar matarhastighet anpassar mataren snabbt och enkelt för olika behov. Välj fokusering på styrka eller snabbhet beroende på vad som ska förflyttas, organiseras, sorteras eller separeras.

Den inbyggda rörelsesensorn med sin övervakning ger en 100-procentig trygghet och eliminerar kostsamma driftstopp.

Transportörens mekanik är kullagrad, arbetar i oljebad och är inkapslad. Endast en yttre del är rörlig. Montering av transportören (fyra fästbultar) görs snabbt och enkelt ovanifrån. Även transportrännan monteras ovanifrån med medföljande fästelement.

3D-ritning, hålbild och elektriska anslutningar
KALKYLATOR Hur mycket kan jag skruva fast på transportören?

BLACK LINE ECS FÖR VERKSTADSINDUSTRI

Patenterad elektrisk linjär transportör med intelligent och underhållfri teknik. Tillverkad i höghållfast stål och eloxerad aluminium. Lämplig för de flesta tillverkningsindustrier. En minskning av matningshastighet resulterar i en ökning av max transporterad och fastskruvad vikt. Transportören levereras som komplett enhet inklusive kontrollbox.

Black Line 181 Elektrisk transportör

En världsunikt kompakt transportör – endast 38 mm hög!

Yttermått:L 271 mm, B 118 mm och H 38 mm

produktblad

Black Line 141 Elektrisk transportör

Modell 141 används där utrymmet är begränsat med max transporterad vikt 20 kg, t.ex vid inbyggnad i verktyg. IP-klass 62.

Yttermått:L 305 mm, B 128 mm och H 47 mm

produktblad

Black Line 121 Elektrisk transportör

Stark transportör för effektiv hantering av fast material upp till 40 kg

Yttermått: L 318 mm, B 138 mm och H 68 mm

produktblad

CLEAN LINE FÖR KRÄVANDE MILJÖ

Patenterad elektrisk linjär transportör med intelligent och underhållfri teknik. Tillverkad i rostfritt stål och eloxerad aluminium. Skyddsklass IP66, damm- och spoltät. Specialtätningarna är av teflon med hög kemisk resistens och har lång livslängd. Lämplig för livsmedels- och läkemedelsindustri men även för krävande miljöer. En minskning av matningshastighet resulterar i en ökning av max transporterad och fastskruvad vikt. Transportören levereras som komplett enhet inklusive kontrollbox.

Clean Line 181 Elektrisk transportör

En världsunikt kompakt transportör – endast 38 mm hög!

Yttermått:L 271 mm, B 118 mm och H 38 mm

produktblad

Clean Line 141 Elektrisk transportör

Kompakt modell för fast material upp till 20 kg

Yttermått: L 305 mm, B 128 mm och H 47 mm.

produktblad

Clean Line 121 Elektrisk transportör

Stark och stabil transportör för fast material upp till 40 kg

Yttermått: L 318 mm, B 138 mm och H 68 mm

produktblad

UP LINE FÖR VERTIKAL TRANSPORT

Up Line stegmatare orienterar och lyfter produkter korta till medellånga höjder. Varje steg rör sig upp och ner växelvis vilket ger en dubbelverkande rörelse med hög kapacitet. Maskinhuset är tillverkat i rostfritt stål, stegen tillverkas i acetal och glidytorna tillverkas i FDA-kompatibelt material. Utleveranshöjden är justerbar, där höjdinställningen lätt görs med en vev på några sekunder. Magasinet anpassas till storleken på transporterande delar. Up Line, med sin inbyggda induktiva sensor, är perfekt för automatisk matning och presentation av delar för montering, inspektion eller annan sekundär applikation.

Up Line Elektrisk transportör

Enkel tillförlitlighet, kompakt flexibilitet, tyst drift, låga underhållskostnader, justerbar leveranshöjd och utbytbart magasin för hantering av ett brett spektrum av detaljer.

Yttermått: L 450 mm, B 220 mm and H 725 ~ 905 mm.

Se demofilm
produktblad

up-line-all

Klicka för stor bild