TRANSPORTÖRER

Transportören levereras komplett med kontrollbox, manual och fästelement för transportör och ränna. Med sina kompakta yttermått är transportörerna världsunika och enkla att bygga in i verktyg eller tillverkningsmaskiner.

Ljudnivån är låg, under 60dB(A). Eldrift och låg inre friktion gör att transportörerna förbrukar ca 5% av den energimängd som tryckluftstransportörer förbrukar.

Mekaniskt justerbar matarhastighet anpassar mataren snabbt och enkelt för olika behov. Välj fokusering på styrka eller snabbhet beroende på vad som ska förflyttas, organiseras, sorteras eller separeras.

Den inbyggda rörelsesensorn med sin övervakning ger en 100-procentig trygghet och eliminerar kostsamma driftstopp.

Transportörens mekanik är kullagrad, arbetar i oljebad och är inkapslad. Endast en yttre del är rörlig. Montering av transportören (fyra fästbultar) görs snabbt och enkelt ovanifrån. Även transportrännan monteras ovanifrån med medföljande fästelement.

3D-ritning, hålbild och elektriska anslutningar

BLACK LINE ECS FÖR VERKSTADSINDUSTRI

Black Line ECS-141 Elektrisk transportör

En världsunikt kompakt transportör – endast 47 mm hög! Modell 141 används där utrymmet är begränsat, t.ex vid inbyggnad i verktyg. IP-klass 62.
Yttermått:L 305 mm, B 128 mm och H 47 mm

produktblad

ECS-141

Black Line ECS 121 Elektrisk transportör

Black Line ECS 121 – en stark transportör för de flesta applikationer. IP-klass 62.
Yttermått: L 318 mm, B 138 mm och H 68 mm

produktblad

ECS-121

CLEAN LINE FÖR KRÄVANDE MILJÖ

Clean Line 141 Elektrisk transportör

Clean Line 141 med IP-klass 66, är damm- och spoltät. Transportören är lämplig för livsmedels- och läkemedelsindustri men även för tuffa miljöer. Clean Line 141 är tillverkad i helt korrosionsbeständigt material; rostfritt stål och eloxerad aluminium. Specialtätningarna är av teflon med hög kemisk resistens och har lång livslängd.
Yttermått: L 305 mm, B 128 mm och H 47 mm.

produktblad

CL-141

Clean Line 121 Elektrisk transportör

Clean Line 121 med IP-klass 66, är damm- och spoltät. Transportören är lämplig för livsmedels- och läkemedelsindusti men även för tuffa miljöer. Clean Line 121 är tillverkad i helt korrosionsbeständigt material; rostfritt stål och eloxerad aluminium. Specialtätningarna är av teflon med hög kemisk resistens och har lång livslängd.
Yttermått: L 318 mm, B 138 mm och H 68 mm

produktblad

CL-121

UP LINE FÖR VERTIKAL TRANSPORT

Up Line stegmatare orienterar och lyfter produkter korta till medellånga höjder. Varje steg rör sig upp och ner växelvis vilket ger en dubbelverkande rörelse med hög kapacitet. Maskinhuset är tillverkat i rostfritt stål, stegen tillverkas i acetal och glidytorna tillverkas i FDA-kompatibelt material. Utleveranshöjden är justerbar, där höjdinställningen lätt görs med en vev på några sekunder. Magasinet anpassas till storleken på transporterande delar. Up Line, med sin inbyggda induktiva sensor, är perfekt för automatisk matning och presentation av delar för montering, inspektion eller annan sekundär applikation.

Up Line Elektrisk transportör

Enkel tillförlitlighet, kompakt flexibilitet, tyst drift, låga underhållskostnader, justerbar leveranshöjd och utbytbart magasin för hantering av ett brett spektrum av detaljer.
Yttermått: L 450 mm, B 210 mm and H 730 ~ 920 mm.

Se demofilm
produktblad

CL-141

up-line-all

Klicka för stor bild