Elmia Subcontractor 2016

Som utställare på Elmia Subcontractor för tredje gången, hade Conveyor 22 en fantastisk vecka med våra affärspartners ABB, IVISYS och El-yta liksom många besökare.

I vår monter presenterade vi linjärtransportörerna Black & Clean Line, nya vertikala transportören Up Line och YuMi robotcell från samarbetsprojektet mellan Conveyor 22 och ABB. Besökarna kunde förstå integrationen av linjära och vertikala transportörer i ett fungerande transportsystem tack vare YuMi:s montering. Dessutom utformade vi två applikationer för att visa enskilda funktioner; myntcirkulation för Black & Clean Line och pärlcirkulation för Up Line. Många besökare stannade vid vår monter och startade intressanta diskussioner med oss.

Visionföretaget IVISYS tog vår myntcirkulation till sin monter för att samarbeta med sitt nya visionsystem. Många besökare var intresserade av denna kombination av linjära transportörer och mobil vision. Vår leverantör El-yta, ett ytbehandlingsföretag, presentera också vår Black Line i sin monter som en av sina bearbetade produkter. Vi är glada att Conveyor 22 tillfredsställde våra affärspartners och skapade potentiella affärsmöjligheter för dem.

Conveyor 22 har nått många mål under Elmia Subcontractor 2016 där vi presenterade våra nya produktportfölj för marknaden, fick många nya nationella och internationella affärskontakter och utvecklat djupare samarbete med våra affärspartners. Vi vill speciellt tacka ABB, IVISYS och El-yta för Ert samarbete med Conveyor 22, samt nya och gamla kunder för Ert kontinuerliga intresse för vår elektriska teknik.

Hälsningar: Anne-Maj, Lars och Muzi, Conveyor 22

En film presenterar: Myntcirkulation och Pärlcirkulation

By |november 29th, 2016|Nyheter|Kommentarer inaktiverade för Elmia Subcontractor 2016